ACTIVITEITEN

VAN ALLES TE BELEVEN


Naast de spetterende optredens is er genoeg te doen op CuliNESSE. Ook dit jaar is er een geweldige randprogrammering voor jong en oud. Vergeet ook vooral niet een rondje over het terrein te lopen, wie weet welke verrassingen je allemaal tegenkomt!
Gro-up Kidspaviljoen en Hang-out
Je kinderen thuis laten? Nee joh, neem je kinderen mee naar CuliNESSE voor een dagje festivallen!Kidspaviljoen
In het gro-up Kidspaviloen is genoeg te doen voor de kleintjes (3 tot 12 jaar). Een spelletje, zelf popcorn poppen – en je eigen bakje knutselen, een zandkastelenwedstrijd en schminken. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers van gro-up. De kinderen zijn dus in goede handen!


Jongeren Hang-out
Trek jij je bij CuliNESSE liever terug met je leeftijdsgenoten? In de gro-up Hang-out chillen jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar. Bij ons kun je komen breakdancen of luidkeels zingen tijdens de karaoke, maar ook de beachvolleybal clinics worden om de hoek gegeven. Genoeg te doen dus! De jongerenwerkers van gro-up leggen je lekker in de watten.


Over gro-up
Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Wij creëren samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Dus we voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij. Wij zijn gro-up. Groei je mee?
Lees meer


G&G Silent Disco
Deze twee vrienden zorgen er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan! Gelvin is de MC met de beste dansmoves en Gino de DJ met een voorliefde voor hits van de 80’s tot nu. Samen met hun team zorgen ze ervoor dat jij die koptelefoon nooit meer af wil doen. En wie weet leer je als bonus nog wat nieuwe dansmoves van Gelvin…


Culikroeg
Ook dit jaar worden de kleedjes weer uitgeklopt en de bar gepoetst van de enige echte Culikroeg! Je kunt hier terecht voor het echte cafégevoel. Een lekker biertje, Hollandse meezingers en optredens van feestzanger en entertainer Dirk-Jan Deelen. Dat wordt hossen!


Ketel 1 Speelkwartier
Bij Ketel 1 geniet je niet alleen van een heerlijke hard lemonade, je kunt je ook weer even kind voelen in het speelkwartier. Sjoelen met een looping of aan één tafel met z’n achten. Daag jij je vrienden uit?