DONDERDAG 25 AUGUSTUS 2022

ALANKARA SOUL COLLECTIVE FT DO


17:15 - 18:15 UUR

In 2001 werd Do gevraagd om een trance-versie van Heaven van Bryan Adams op te nemen. Dit nummer betekende haar internationale doorbraak.
Na dit succes werd het nummer tevens als ballad uitgebracht, die ook hoog in de hitlijsten kwam. Haar tweede single ‘On and on’ behaalde ook hoge posities in Europese hitlijsten.
Akoestisch genietenIn 2003 nam ze een akoestische versie van de hit Heaven op, die opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terechtkwam. Eigenlijk betekende dit pas haar echte doorbraak in eigen land. In april 2003 verzorgde de zangeres het voorprogramma van het Nederlandse concert van Westlife en stond ze ook met de groep op het podium tijdens de TMF Awards. Glenn Corneille was vanaf dat moment haar vaste muzikale begeleider en vanaf september ook de bandleider van de nieuwe popband rondom Do.
In de jaren die daarop volgden nam ze onder andere een duet op met Marco Borsato, bracht ze haar debuutalbum uit, behaalde ze meerdere gouden platen, deed ze een theatertour en bracht ze verschillende singels en albums uit. Daarnaast deed ze mee aan het programma Dancing with the Stars. Dit programma heeft ze gewonnen.
Nadat ze in 2011 voor de eerste keer mee had gedaan aan het tv-programma Beste Zangers deed ze hier in 2015 voor de tweede keer aan mee. Vanwege de positieve reacties op het Nederlandstalige repertoire wat ze daarin vertolkte, besloot Do om een volledig Nederlands album op te nemen. Het album werd onder de titel ‘Momentum’ in 2017 uitgebracht en behaalde de derde plaats van de iTunes Album-lijst. Met het album aan haar zijde ging Do eind 2018 langs een aantal theaters met de voorstelling ‘Mijn kleine Huis’ waarin ze alle stukken van haar album live & akoestisch ten gehore bracht.
Do heeft in 2011 voor de eerste keer op het podium van CuliNESSE gestaan. Op donderdag 25 augustus zal zij voor de tweede keer optreden op CuliNESSE, samen met Alankara Soul Collective. Zij waren er vanaf 2011 tot en met 2017 ieder jaar bij.

DO
HIJ GELOOFT IN MIJ


DO
ZONDER JOU


Kom jij ook naar CuliNESSE 2022?


Gezellig dat je erbij bent!

TICKETS