VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022

ANDRÉ HAZES


22:00 TOT 23:30 UUR

André Hazes brak in 2007 door met het nummer ‘Bedankt mijn vriend’. Het duet tussen vader en zoon stond dat jaar op nummer 1 in de Nederlandse Top 40.
Sinds 2013 is André Hazes jaarlijks vaste gast bij de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van zijn vader.
Eind 2014 raakte de carrière van André Hazes in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’. De single ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, het nummer dat hij in het programma vertolkte, leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op. In datzelfde jaar zag zijn eerste album ‘Mijn Beste Vriend’ het levenslicht. Begin 2016 kwam Hazes’ vierde album, ‘Leef’, uit.
De eerste keer CuliNESSEIn 2017 gaf Hazes twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live te Amsterdam. In hetzelfde jaar kwam zijn vijfde album, ‘Wijzer’, uit. Binnen een week stond de singel ‘Wijzer’ op nummer 1 van Nederlandstalige nummers. In oktober 2017 volgden twee groots opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het succes besloot Hazes jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy. Daarmee is hij de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdam concerthal wist te trekken.
André Hazes heeft inmiddels voor verschillende albums en singels, waaronder het album en single ‘Leef’, gouden, platina en dubbel platina platen ontvangen. Daarnaast heeft hij in 2019 de Edison Award in de categorie ‘Hollands’ gewonnen.
Op vrijdag 26 augustus treedt André Hazes voor het eerst, samen met zijn twaalfkoppige band, op bij CuliNESSE.

ANDRÉ HAZES
LEEF


ANDRÉ HAZES
IK HAAL ALLES UIT HET LEVEN


Kom jij ook naar CuliNESSE 2022?


Gezellig dat je erbij bent!