SPECIAL DRINKS

DE BIERTUIN

OVER DE BIERTUIN

Kom even bij in onze gezellige Biertuin terwijl je de lekkerste (speciaal)biertjes proeft. Bekijk hieronder alle bieren!

VIER BIEREN UITGELICHT

BIRRA MORETTI L’AUTENTICA
Birra Moretti L’Autentica is een kwaliteitsbier gebrouwen volgens Italiaanse traditie. Dat doen we op vrijwel dezelfde manier zoals oprichter Luigi Moretti het in 1859 bedacht heeft. Bij Birra Moretti hebben we de kwaliteit van de ingrediënten en de kwaliteit van het bier hoog in het vaandel staan, daarom brouwen we Birra Moretti L’Autentica met pure en eerlijke ingrediënten. De bijzondere melange van hoogwaardige hopsoorten geeft ons bier zijn authentieke en kenmerkende geur en smaak. Dit zorgt voor een bitterheid die mooi in balans is.
ALCOHOLPERCENTAGE 4,6%

BRAND WEIZEN
Traditioneel, volmout tarwebier, en toch fris in iedere slok. Onder een stevige schuimkraag ontspringt een frisse en zachte oase van fruitige en lichtkruidige smaken. Gebrouwen met Saazerhop en volgens traditioneel Beiers recept. Heerlijk rustig genieten.
ALCOHOLPERCENTAGE 5,0%

AFFLIGEM BLOND
Belgisch blond speciaalbier met een zachte en rijke smaak, bekroond met een stevige schuimkraag. Een milde bitterheid ondersteunt de zachte fruitigheid. In 2020 is Affligem Blond bekroond tot ‘s werelds beste “Belgian Style Blond”. Geen bier zo speciaal, geen blond zo goed!
ALCOHOLPERCENTAGE 6,7%

TEXELS SKUUMKOPPE
Tarwebier met een volle smaak. Hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. De trots van Texels.
ALCOHOLPERCENTAGE 6,0%

OVERIGE BIEREN

• Heineken 0.0
• Amstel Radler 0.0
• Desperados
• Lagunitas IPA
• Oedipus Thai Thai Tripel