ZOET & KOFFIE

CIOCCO & GELATO

OVER CIOCCO & GELATO

Sinds 2015 zijn we in Berkel en Rodenrijs gevestigd met onze ijssalon en chocolaterie. Samen met onze 28 jongens en meiden zorgen we voor een unieke smaakbeleving op het gebied van ijs, chocolade en koffie en thee.

Met een ruim assortiment van smaken die elk seizoen worden aangepast is er bij Ciocco & Gelato telkens weer een ruime keuze. Met enkel de beste verse ingrediënten, veel liefde en passie wordt het lekkerste ijs van Ciocco & Gelato in Berkel en Rodenrijs gemaakt. Dat is puur genieten van volle en zachte smaken.


FAVORIETEN VAN TEAM CULINESSE?

Wij zijn het meest benieuwd naar een Franse crêpe met vers fruit en natuurlijk een huisgemaakt bolletje ijs met slagroom. Wat is jouw favoriet?


WIST JE DIT AL OVER CIOCCO & GELATO?

Ciocco & Geloto trakteer ons met wel 18 smaken huisgemaakt ambachtelijk ijs! Wist je dat ze ook suikervrije en vegan smaken hebben?

CIOCCO & GELATO OP CULINESSE

Team Ciocco & Gelato: ‘Met veel liefde en passie maken we tijdens CuliNESSE de lekkerste Franse crêpes. Wat dacht je van een topping als kaneelsuiker, Nutella, vers fruit, of een heerlijke bol ijs met slagroom. om je vingers bij af te likken zo lekker!’

BEZOEK CIOCCO & GELATO

Ciocco & Gelato
Westpolderplein 4
2652 KV Berkel en Rodenrijs
www.ciocco-gelato.nl