CULINESSE IS VERPLAATST

ALLERLIEFSTE BEZOEKERS,

BEDANKT VOOR JULLIE GEDULD


In de persconferentie van 21 april 2020 is bekend gemaakt dat alle evenementen t/m 31 augustus 2020 geen doorgang kunnen vinden. Jullie hebben dezelfde dag van ons een e-mail ontvangen met het bericht dat de jubileumeditie van CuliNESSE niet zal plaatsvinden op 27, 28 en 29 augustus 2020.
Zoals beloofd zouden wij op 1 juni bij jullie terug komen over de gevolgen voor jullie tickets en de tiende editie van CuliNESSE. We zijn dan ook blij en enthousiast om jullie in te mogen lichten over het volgende:

DE JUBILEUM EDITIE IS VERPLAATST NAAR
26, 27 EN 28 AUGUSTUS 2021


We hopen ten zeerste om jullie allemaal terug te zien in de zomer van 2021! De verjaardag van CuliNESSE zal flink gevierd worden. We willen de line-up van 2020 één op één meenemen naar 2021! Ons team is al keihard aan de slag om dit te realiseren! We'll be back 🧡

WELKE OPTIES HEB JE?

LEES MEER OVER JOUW TICKETS
Het doorgeven van jouw keuze is in verband met veiligheid alleen mogelijk via de mail die je hebt ontvangen.
Deze e-mail wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de tickets hebt aangeschaft. Bekijk ook je postvak met ongewenste mail. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem contact op met info@yourticketprovider.nl o.v.v. jouw REF nummer (te vinden op je bankafschrift).

LET OP:
Je hebt tot 1 juli 2020 om een keuze te maken. Daarna wordt je ticket automatisch doorgezet naar 2021.

OPTIE 1 - BEWAAR JE TICKET(S)
Ik neem mijn ticket(s) mee naar 26, 27 en 28 augustus 2021


Met deze optie blijft jouw aangekochte ticket gewoon geldig voor CuliNESSE 2021! Je ticket wordt dus 1:1 doorgezet naar volgende zomer. Dit geldt voor alle tickets, waaronder ook de reeds aangekochte consumptiemunten, bus-, en kluistickets. We hopen dat je er volgend jaar gewoon weer bij bent om er een groot jubileumspektakel van te maken.
Let op: Leeftijdsgebonden tickets blijven gewoon geldig. Heb je bijvoorbeeld een jeugdticket (geldig voor 13 - 17 jaar) en ben je inmiddels 18 jaar is geworden als CuliNESSE plaatsvindt in 2021? Dan kun je dit jeugdticket gewoon gebruiken. Zorg wel dat je een geldig legitimatiebewijs kunt tonen bij de ingang.

OPTIE 2 - DONEER JE TICKET
Ik wil Stichting CuliNESSE steunen en doneer 100% van mijn aankoopbedrag


Wij geloven erin dat niemand zo'n mooi en betrokken publiek heeft als CuliNESSE. In de afgelopen jaren hebben jullie jezelf bewezen als steun en toeverlaat, met een onvermoeibare liefde voor het festival. Zowel toen CuliNESSE als gloednieuw 'feestje' van start ging, als tijdens de tegenslagen in de afgelopen negen jaar. Nadat we genoodzaakt waren de vrijdagavond in 2016 af te lassen i.v.m. het noodweer stonden jullie vooraan om je steun te betuigen. Ook het jaar erna, toen het noodweer ons nogmaals trof, bleven jullie je liefde voor CuliNESSE koesteren.
In deze bizarre Corona situatie, waarbij de impact voor ons (en alle partners, leveranciers, artiesten, collega's en andere betrokkenen van CuliNESSE) enorm is, hopen we dat we nogmaals een beroep mogen doen op jullie steun en liefde.
We willen jullie graag de mogelijkheid bieden om de ticket te doneren aan Stichting CuliNESSE. Dat wil zeggen: Je laat jouw gekochte ticket voor wat het is & 'doneert' daarmee jouw aankoopbedrag automatisch aan het festival. Je helpt het festival om de impact van de maatregelen rondom het Corona virus op te vangen. Hierdoor kan er, met ons hele team, weer volop gewerkt worden aan de nieuwe edities in de toekomst. Onze dank groot, groter, grootst!!
Je kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van je ticket(s) te doneren.
Zie OPTIE 3.

Wil je wel naar CuliNESSE in 2021? Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij als eerste - vóór de start van de reguliere kaartverkoop - weer tickets kunt bemachtigen voor 26, 27 en 28 augustus 2021. Zo ben je verzekerd van jouw bezoek aan CuliNESSE in 2021.

OPTIE 3 - DONEER EEN GEDEELTE VAN JE TICKET
Steun Stichting CuliNESSE


Wil jij Stichting CuliNESSE een warm hart toedragen en het festival helpen om de impact van de maatregelen rondom het Corona virus op te vangen (zoals toegelicht in OPTIE 2).
Maar wil je ervoor kiezen om een gedeelte van jouw aankoopbedrag te doneren? Dat kan! Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt doneren. Voor de overige kosten ontvang je een voucher*, die je t/m CuliNESSE 2025 kunt besteden in de online ticketshop.
Door te doneren kan er, met ons hele team, weer volop gewerkt worden aan de nieuwe edities in de toekomst. Onze dank groot, groter, grootst!!
*Lees meer over de voucher bij OPTIE 4.
Wil je wel naar CuliNESSE in 2021? Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij als eerste - vóór de start van de reguliere kaartverkoop - weer tickets kunt bemachtigen voor 26, 27 en 28 augustus 2021. Zo ben je verzekerd van jouw bezoek aan CuliNESSE in 2021.

OPTIE 4 - EEN CULINESSE VOUCHER
Ik wil mijn ticket inwisselen voor een CuliNESSE voucher


Ben je verhinderd op de nieuwe CuliNESSE datum? Of wil je t.z.t. kiezen welke dag je naar CuliNESSE 2021 komt? Kies dan voor een CuliNESSE Voucher. Dan krijg je je geld terug in de vorm van een tegoedbon die geldig blijft t/m 31 december 2024. Met deze voucher kun je het festival dan bezoeken in 2022, 2023, 2024 en/of 2025*. Je hebt dan genoeg tijd om je tegoed uit te geven via de digitale CuliNESSE ticketshop. Zodra de kaartverkoop start van toekomstige edities kun je dit tegoed dan inzetten voor alle items in de webshop (tickets, kluisjes, busvervoer, merchandise etc.).
*De ticketverkoop voor CuliNESSE 2025 gaat nog voor de deadline van 31 december 2024 van start. Daarom kun je de voucher ook nog voor deze editie inzetten.
In samenspraak met verschillende brancheorganisaties, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W), het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor deze uitzonderlijke situatie. Namelijk: bewaar je ticket, geniet later! Door je geld niet terug te vragen maar om te zetten in een voucher kun je op een later moment alsnog genieten.
Meer informatie over de ticketregeling en de publieksactie “Bewaar je ticket” vind je op www.bewaarjeticket.nl.

OPTIE 5 - EEN REFUND
Ik wil graag mijn ticketgeld retour


De jubileum editie van CuliNESSE is verplaatst naar 26, 27 en 28 augustus 2021. We raden je aan je ticket te bewaren tot de nieuwe datum en zo op een later moment van CuliNESSE te genieten. Als je nu nog niet weet of je erbij kunt of wil zijn in 2021, kun je gebruik maken van de voucher-regeling. Ook kun je jouw ticket (gedeeltelijk) doneren.
Heb je niet de intentie om CuliNESSE in de komende 4 jaar te bezoeken, dus niet in 2021, niet in 2022, niet in 2023, niet in 2024 en niet in 2025? Dan kun je tot 1 juli 2020 het volledige aankoopbedrag inclusief servicekosten terugvragen via onderstaande knop. Je ticket(s) worden dan geannuleerd en het bedrag wordt uiterlijk 28 september 2021* teruggestort.
*Dit is conform de richtlijnen van de overheid.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en danken in het bijzonder de vele mensen die keihard werken om deze crisis te boven te komen. Samen staan we sterk!

26, 27 en 28 augustus


De jubileumeditie van CuliNESSE vindt plaats van 26 t/m 28 augustus 2021. Wij kijken er enorm naar uit om met jullie alsnog een groots jubileumfeest te vieren!

Zien we jullie terug?


We hopen jullie allemaal in goede gezondheid terug te zien in de zomer van 2021!