CULINESSE = NIX18!

NIET ROKEN EN NIET DRINKEN ONDER DE 18 EN GEEN ALCOHOL DOORGEVEN AAN MINDERJARIGEN


Kom jij gezellig met je familie en vrienden naar CuliNESSE, maar ben je onder de 18 of zijn er jongeren onder de 18 bij? Lees onderstaande regels dan nog even goed door.


Ben je onder de 18 jaar, dan mag je volgens de wet niet roken en geen alcohol drinken. Deze regels gelden natuurlijk ook tijdens CuliNESSE. Op het festival zullen de NIX18 regels strikt nageleefd worden. Op deze manier kan het een festival zijn voor alle leeftijden, nu en in de toekomst.


CuliNESSE hanteert een NIX18 beleid. Dit betekent dat roken en het drinken van alcohol op het festivalterrein verboden is voor jongeren onder de 18 jaar. Het is verboden voor jongeren om alcohol te kopen, en verboden voor volwassenen om alcohol door te geven aan jongeren. Wie zich niet aan de regels houdt, kan van het terrein verwijderd worden. Er zal tijdens het festival worden gecontroleerd.


Let op! Zoals vermeld bij aankoop van de tickets moeten personen onder de 18 jaar begeleid worden door een ouder/voogd of iemand van 30 jaar of ouder. Zonder begeleider mogen bezoekers onder de 18 jaar niet naar binnen. Op deze manier kunnen we het festival toegankelijk maken voor kinderen en jeugd.

TOEGANSSBANDJES

Bij binnenkomst wordt leeftijd gecontroleerd en ontvangen alle bezoekers een polsbandje. Neem dus een geldig ID-bewijs mee naar CuliNESSE. Om rijen te voorkomen zijn er aparte rijen voor kinderen plus begeleiding, 18 tot 25 jaar en 26+. Ga in de juiste rij staan en houd je ID bij de hand

Top