DONDERDAG 24 AUGUSTUS 2023

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

TIJDEN VOLGEN

De Jeugd Van Tegenwoordig, bestaande uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Olivier Locadia (Willie Wartaal) en hun vaste producent Bas Bron, brak in 2005 door met de hit ‘Watskeburt?!’ en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek.


De Jeugd Van Tegenwoordig is ons muzikaal gezien al meer dan vijftien jaar te slim af. Volgens Faberyayo gaan ze hiermee door ’tot in het graf & beyond’. Gelukkig maar, want ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is toonaangevend, levert hits en zorgt voor uitverkochte clubtours en live shows. De mannen zijn door hun immens populaire platen en hun hilarische interviews echte BN’ers geworden. Elk interview met dit trio is een ware show. Ze spreken elkaar en zichzelf expres tegen en antwoord op een vraag komt er eigenlijk nooit.


De muziek van De Jeugd Van Tegenwoordig is een compleet eigen sound, met invloeden uit hiphop, disco, electro en R&B. Eind 2018 verscheen het zevende album van De Jeugd, getiteld ‘Anders (Different)’. Het album bestaat uit 12 nummers die op verschillende manieren teruggrijpen op de (rock) muziek van vroeger.


Op donderdag staat De Jeugd Van Tegenwoordig voor het allereest op het podium van CuliNESSE. Hier wil je bij zijn!

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

STERRENSTOF


Kom jij ook naar CuliNESSE 2023?

Gezellig dat je erbij bent!