VRIJDAG 25 AUGUSTUS 2023

DI-RECT

22:45 - 23:45

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’.


In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over als leadzanger. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nummer 1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in. Hierna brengt DI-RECT nog vijf albums uit en vinden steeds meer hun eigen sound. In januari van 2022 nemen ze op Eurosonic Noorderslag de Popprijs is ontvangst.


De nieuwste singles die de band in 2022 uitbrengt: ‘Through The Looking Glass’ en ‘90’s Kid’ worden beide goed ontvangen met meerdere hit-noteringen. DI-RECT is nog lang niet klaar met het veroveren van het Nederlandse publiek!


Ben jij ook een 90s Kid? Zing dan mee met alle hits van DI-RECT tijdens de afsluiter van de vrijdag op CuliNESSE!

DI-RECT

THROUGH THE LOOKING GLASS


Kom jij ook naar CuliNESSE 2023?

Gezellig dat je erbij bent!