SAMEN VOOR DUURZAAMHEID OP CULINESSE

RECYCLE JE BEKER EN LAAT DE AUTO STAAN


Op CuliNESSE werken we samen tegen verspilling. Wij zorgen voor duurzame recyclemunten en jij brengt je bekertje weer terug bij de bar. Klinkt als een goed plan toch?


Voor wegwerp bekers/blikjes en flesjes ontvang je een recyclemunt voor je eerste drankje. Voor herbruikbare bekers betaal je een consumptiemunt. Lever je beker aan het einde van de avond in en krijg je muntje terug. Op de posters zie je hoe dit systeem werkt.


Wat kun jij doen voor een duurzaam CuliNESSE? Kom met ov, fiets of lopend! Gooi afval in de prullenbakken en recycle je drankverpakking bij de bar.


Wat doen wij verder voor een groen festival?
Duurzame alternatieven voor plastic servies, zo min mogelijk aggregaten, duurzaam kinderprogramma en vegetarische opties bij elk restaurant.

Duurzame recyclemunt ‘Ocean Token’

De recyclemunten zijn ook nog eens duurzaam, want die extra plastic muntjes kunnen we natuurlijk niet over ons groene hart verkrijgen. Op ‘t Wonder krijg je een 'Ocean Token' als recyclemunt. De munt is gemaakt van oude visnetten uit de zee. Zo helpen we met elkaar dus ook mee aan een schonere zee. Win win!.

Top