GASTROBAR

STER


Een vlotte en stoere beleving van de culinaire werelden. Gevestigd in Rotterdam Kralingen. De ‘ster’-signature die begon als een tag op muren is nu veranderd naar zijn heerlijkste gerechten met de signature van Terry priem.
Allereest, wie zijn jullie en wat doen jullie precies?
Gastrobar STER. Informeel eten op hoog niveau met een ongedwongen ontspannen sfeer. Wat je ook ziet in een informele setting, is dat mensen ook alleen een drankje komen doen. We hebben een uitgebreide wijn- en cocktail kaart. Ook staan er verschillende barbites op het menu om lekker bij de borrel te nuttigen.
Vijftien andere gerechten
Naast de barbites staan er op de kaart nog vijftien andere gerechten op de menukaart. Eén hiervan is natuurlijk zijn signature dish: de bekende zacht gegaarde zalm met kerrie-ijs. We serveren wat kleinere gerechtjes, eigenlijk tussengerecht porties. Zo kunnen mensen een paar gerechtjes bestellen. Shared dining is dus ook mogelijk.
Waarom de naam Gastrobar STER?
Als tiener was mijn bijnaam STER en spoot ik mijn tag op diverse muren. Ook is de naam van mijn dochter Nova, wat betekend ‘nieuwe ster’ en mijn vrouw heet Esther dus ook een soort samenvoeging van Es & Ter. Het is ook een hele leuke bijkomstigheid dat het wapen van Kralingen een ster is.


Bezoek dit restaurant
Jericholaan 82B
3061 HH Rotterdam
Naar de website
TICKETS