RESTAURANT EN GASTROBAR

STER


Een vlotte en stoere beleving van culinaire werelden. Gevestigd in Rotterdam Kralingen. De ‘ster’-signature die begon als een tag op muren is nu veranderd naar de heerlijkste gerechten met de signature van Terry Priem.


Allereest, wie zijn jullie en wat doen jullie precies?
Na vele jaren horecaervaring en al meer dan 10 jaar zijn eigen zaak te hebben gehad, is Terry Priem in 2019 gestart met Gastrobar STER in Kralingen. Informeel eten op hoog niveau in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Gerechten
Samen met zijn sous chef Nino Koster kookt Terry een BIB Gourmand a la carte met keuze uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten. Of kies voor een chefsmenu van 3 tot 7 gangen. Dit alles met heerlijke bijpassende wijnen. Naast een uitgebreid diner kun je ook gezellig een borrel komen drinken op het terras met een luxe bittergarnituur.
Waarom de naam Gastrobar STER?
Als tiener was mijn bijnaam STER en spoot ik mijn tag op diverse muren. Ook betekent de naam van mijn dochter Nova ‘nieuwe ster’ en mijn vrouw heet Esther dus het is ook een soort samenvoeging van Es & Ter. Het is ook een hele leuke bijkomstigheid dat het wapen van Kralingen een ster is.


Bezoek dit restaurant
Jericholaan 82B
3061 HH Rotterdam
Naar de website