ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2023

GUUS MEEUWIS

20:30 - 21:30

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn verhaal begint in 1995 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje (‘Het Is Een Nacht…’) dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. Per ongeluk in het artiestenvak gerold, maar ruim 20 jaar later niet meer weg te denken uit de Nederlandse top.


Dat het publiek de muziek van Meeuwis weet te waarderen, blijkt uit de stadions die hij al meer dan een decennium uitverkoopt. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als hij voor het eerst concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger al meer dan 1,5 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen.


Zowel op zijn albums als live klinkt Guus gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 22 jaar onderweg, waar zijn hart ligt: “het is een zegen om vast te stellen dat jouw idee van wat mooi is door anderen wordt gedeeld en opgepakt. Dan klopt het dus wat we doen.”


Zing op zaterdag 26 augustus samen met heel CuliNESSE mee met de hits van Guus Meeuwis!

GUUS MEEUWIS

BRABANT


Kom jij ook naar CuliNESSE 2023?

Gezellig dat je erbij bent!