HOTEL NEW YORK

VOOR IEDER WAT WILS


Hotel New York is de huiskamer van Rotterdam. Deze historische plek is niet weg te denken uit de skyline en horecanamen van Rotterdam. Op 5 mei 2018 was het precies 25 jaar geleden dat Hotel New York officieel geopend werd.
Het restaurant waar het altijd gezellig is
Het pand, met een rijke geschiedenis als hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, is natuurlijk veel ouder en stamt uit 1901. Na het vertrek van de H.A.L. richting Seattle heeft het pand jaren leeg gestaan en is zelfs even gekraakt geweest. Een drietal pioniers durfde het avontuur aan en zij hebben de handen uit de mouwen gestoken om Hotel New York van de grond te krijgen. Nu, 25 jaar later, onder de vleugels van Westcord Hotels, is het hotel/restaurant nog steeds een ontmoetingsplek voor jong en oud.
Hotel New York komt altijd naar CuliNESSE met gerechten die ook in het restaurant de all-time favorites zijn. Verwacht bij Hotel New York een heerlijk assortiment aan vis. Speciaal voor de vegetarische festivalgasten nemen zij ook huisgemaakte vega gerechtjes mee.
Hotel New York blijft, ook qua menukaart en service, een begrip in de stad. Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heerlijk eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar het altijd gezellig is.


Bezoek dit restaurant
Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam
Naar de website
TICKETS