HOTEL NEW YORK

VOOR IEDER WAT WILS


Dé huiskamer van Rotterdam. Hotel New York is al bijna 30 jaar een begrip en ondertussen niet meer weg te denken uit de skyline en horecanamen van Rotterdam.
Het restaurant waar het altijd gezellig is
Het pand, met een rijke geschiedenis als hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, is natuurlijk veel ouder en stamt uit 1901. Na het vertrek van de H.A.L. richting Seattle heeft het pand jaren leeg gestaan en is zelfs even gekraakt geweest. Nu, bijna 30 jaar later, onder de vleugels van Westcord Hotels, is het hotel/restaurant nog steeds een ontmoetingsplek voor jong en oud.
Hotel New York komt altijd naar CuliNESSE met gerechten die ook in het restaurant favoriet zijn. Dit jaar is dat niet anders. Verwacht bij Hotel New York heerlijke oesters, mosselen op eigen wijze, onze populaire inktvisringetjes en nieuw dit jaar... bitterballen!
Hotel New York blijft, ook qua menukaart en service, een begrip in de stad. Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heerlijk eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar het altijd gezellig is. In het souterrain van Hotel New York is het het fine-dining restaurant NY Basement gevestigd. Hier kan je terecht voor culinaire hoogstandjes en hippe cocktails.


Bezoek dit restaurant
Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam
Naar de website