KOOP NU JE KAARTEN

VOOR CULINESSE 2023


Vrijdag 25 november om 10:00 uur gaan de kaarten voor CuliNESSE in de verkoop. Voor een voordelige prijs scoor je dit jaar op Black Friday je ticket voor het leukste feestje van het jaar.


Lees vooraf nog even en de spelregels en klik dan snel door naar de ticketshop!


Max 20 kaarten per persoon
Om het voor alle Culi-bezoekers eerlijk te houden is het mogelijk om 20 kaarten per order af te rekenen.


Automatische wachtrij
De ticketverkoop van CuliNESSE kan druk zijn, wees er dus op tijd bij. Vanaf 09:45 uur kom je in een automatische wachtrij op willekeurige volgorde. Als om 10:00 uur de kaarten live gaan hoef je pagina niet meer te herladen. Je komt automatisch in de ticketshop om een ticket te scoren!


Leeftijd tickets 2023
CuliNESSE is een echt familiefestival en dat zal in 2023 niet anders zijn. Er is een verschil in tickets voor verschillende leeftijden. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar koop je een kidsticket. Jeugd van 13 t/m 17 jaar komen binnen met een jeugdticket. De reguliere tickets zijn enkel voor bezoekers van 18 jaar of ouder. Let op, er zijn een beperkt aantal tickets voor kids en jeugd. Dit jaar komen kids en jeugd enkel binnen met een kids- of jeugdticket. Reguliere tickets zijn alleen geldig voor 18 jaar en ouder. Wees er dus op tijd bij.


Programma
Het programma voor CuliNESSE is nog niet bekend, maar we kunnen alvast zeggen: het wordt fantastisch! Houd onze socials en website in de gaten want de eerste artiesten maken we binnenkort bekend.

Top