LOCATIE CULINESSE

OEVERPARK & OEVERPAD


CuliNESSE heeft een prachtige locatie aan de Zevenhuizerplas. Het navigatieadres is Kosboulevard. Op deze pagina lees je meer over bereikbaarheid en de pendelbussen.
Het navigatie adres voor festival CuliNESSE is de Kosboulevard - Rotterdam Nesselande. Zowel voor fiets, OV, Kiss & Ride, als parkeren is dit adres als navigatieadres aan te houden. Volg vervolgens de aanwijzingen op de borden voor meer instructies.

NIEUW

PENDELBUSSEN NAAR CULINESSE


Als try out zal CuliNESSE in 2022 voor het eerst twee pendeldiensten aanbieden vanuit gebieden rondom Nesselande. Er is gekozen voor twee gebieden waarbij de OV verbinding minimaal is, waardoor we hopen dat een pendeldienst een toegevoegde waarde kan zijn voor de bezoekers van het festival.
Er rijden twee pendeldiensten;


Pendeldienst Gouda

Opstaplocatie: Station Gouda
Vertrektijd heenreis: 16:00 uur
Vertrek terugreis: 00:30 uur

Deze pendeldienst is beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag.


Pendeldienst Nieuwerkerk a/d IJssel

Opstaplocatie: Station Nieuwerkerk a/d IJssel
Vertrektijd heenreis: 16:00 uur
Vertrek terugreis: 00:30 uur

Deze pendeldienst is beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag.


De retourtickets voor de pendeldienst zijn tien euro per persoon. Je kunt deze aanschaffen via www.culinesse.nl/tickets. Wil je tickets kopen voor een pendeldienst en je hebt jouw CuliNESSE tickets al in huis? Ga naar de ticketpagina en klik onderaan op 'VERDER' zonder een ticket te selecteren. Je komt dan op de pagina met extra producten, waar je de pendeltickets kunt selecteren.Voor vragen kan er contact worden opgenomen via info@culinesse.nl.
Mochten jij en jouw vriendengroep behoefte hebben aan een pendeldienst vanuit een ander omliggend gebied, kun je contact opnemen via info@culinesse.nl. Bij voldoende animo kunnen er extra pendeldiensten worden ingezet.