MULLER & CO

FRANS


Muller & Co is inmiddels een oude bekende van CuliNESSE en aankomende zomer verwachten we weer tongstrelende gerechtjes op het festival. Ze hebben twee nieuwe gerechten die absoluut de moeite waard zijn om te proberen. Stay tuned!
Plezier maken is heel belangrijk in het leven
Dit fijne restaurant, gevestigd aan de Kerksingel te Berkel & Rodenrijs, ligt midden in de oude dorpskern. Sinds 2015 bedienen ze iedereen die van lekker eten en fijne wijnen houdt, echt een restaurant voor iedereen.
Met een mooi terras aan de voorkant en een unieke binnentuin aan de achterkant, welke is voorzien van relaxte loungebanken, openhaard, bar, keuken, toiletten en heaters, zijn ze bij Muller & Co klaar voor de zomer!
De menukaart van dit fijne restaurant is een feest, is er voor ieder wat lekkers. Zo kan men onder het genot van een goed glas wijn ‘sharing’ gerechten bestellen, maar ook klassiekers zoals Vitello Tonnato, Fines de Claire oesters, surf & turf en short ribs. Bekende toppers als de hamburger Muller & Co en saté staan uiteraard ook op de kaart. De kaart verandert viermaal per jaar. Gekke of lastige allergieën? Geen probleem bij Muller & Co.
Het doel van dit restaurant is om er voor iedereen te zijn: de gasten die ‘s ochtends even een kopje koffie willen drinken met een overheerlijk stuk appelgebak of voor de gasten die gezellig willen genieten van een lunch of een high-wine. Een krantje lezen aan de leestafel of lekker bij de openhaard genieten? Het kan allemaal bij Muller & Co. Ze zijn voor jong als oud! Op de vrijdag- en zaterdagavond is Muller & Co uiterst geschikt om lekker een dansje te wagen en een drankje komen drinken. De huis DJ’s draaien die avonden hits uit de jaren ’80, ’90 en van nu.
Plezier maken is heel belangrijk in het leven en bij deze fijne spot weten ze hoe ze van alles een feest moeten maken! Geen verassing dat er veel gebruik wordt gemaakt van de feestkamer. Hier worden feesten, borrels, diners gegeven, maar ook voor vergaderingen is deze zeer geschikt. Het enthousiaste team van Muller&Co zorgt ervoor dat het u aan niet zal ontbreken.


Bezoek dit restaurant
Kerksingel 9
2651 CC Berkel en Rodenrijs
Naar de website