VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022

NEDERPOP ALL STARS MET HENK WESTBROEK & NOL HAVENS


17:15 - 18:15 UUR

In het begin van de jaren 80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen.
Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit.
Een muzikale roadtripDie tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje), Sander van Herk (Oprichter van het Goede Doel), Luc de Bruin, Robert Kramers (Alderliefste) en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.
Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers. Aangevuld met Henk Westbroek en Nol Havens staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

NEDERPOP ALL STARS
VRIENDSCHAP


NEDERPOP ALL STARS
HEY GIRL


Kom jij ook naar CuliNESSE 2022?


Gezellig dat je erbij bent!