VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND:

OOK DI-RECT EN SUZAN & FREEK NAAR CULINESSE 2023


De volledige line-up van CuliNESSE 2023 is bekend! Met twee stages is er voor ieder wat wils. Laat de voorpret maar beginnen!


Donderdag 24 augustus rap en zing je op het hoofdpodium mee met de grootse hits terwijl De Jeugd van Tegenwoordig, Miss Montreal en The Dirty Daddies de voetjes van de vloer krijgen. Zo’n fantastisch begin belooft veel goeds!


Vrijdag 25 augustus geniet je op het festivalterrein aan de Zevenhuizerplas van energieke muziek en artiesten die je kippenvel bezorgen. DI-RECT, Selah Sue, Son Mieux en Jonathan Jeremiah voorzien je van de tofste optredens.


Zaterdag 26 augustus sluit je CuliNESSE af met heel veel gezelligheid, echte meezingers, spetterende optredens en de leukste artiesten op het hoofdpodium. Door Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Rondé en Joël Borelli keer jij met een mooie herinnering en grote glimlach naar huis.


Deze mooie line-up wordt op het DaDa podium aangevuld door nog veel meer toffe artiesten. Donderdag staan Handsome Poets en tributebands: The Dutch Spiders from Mars en Golden Earring Under Cover op het programma. Vrijdag zie je Remedy, Davy Keys en de tribute band van Red Hot Chili Peppers; Californicated. De laatste dag van CuliNESSE sluiten muzikant Allart en tributebands Exile en Skunk het festival knallend af. Ook kun je de Formule 1 kwalificatie zien op grote schermen.


Bekijk het hele programma!

Top