PRAKTISCHE INFORMATIE 2023

BEN JIJ AL KLAAR VOOR CULINESSE?


Alles wat je moet weten hebben we op een rijtje gezet. Zo kun jij zorgeloos genieten van je bezoek aan het culinaire festival.

Openingstijden
Donderdag 16.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag 16.00 uur tot 00.00 uur
Zaterdag: 14.00 uur tot 00.00 uur

Hoofdkassa
De hoofdkassa gaat woensdag van 15.00 tot 18.00 uur open voor kaartverkoop en verkoop van munten. Op de dagen van het festival gaat de hoofdkassa een uur voor openingstijd open. De hoofdkassa bevindt zich naast de ingang van het festival.

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ
Het festivalterrein is goed te bereiken met ov en fiets. De entree van het festival ligt aan de Kosboulevard, Nesselande.

Als je toch met de auto komt hou het navigatieadres: Laan van Dada, Nesselande aan. Dit geldt ook voor de kiss & ride. Parkeren kan aan de Siciliรซboulevard of op P1 Corsicalaan.

๐— ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป
Muntjes kun je halen bij de kassaโ€™s op het terrein. Overgebleven muntjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Deze kun je doneren bij de barren aan stichting DaDa.

๐—ž๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ
De online kaartverkoop sluit woensdagavond. Kaartjes worden aan de deur verkocht zolang de voorraad strekt. De zaterdag is al volledig uitverkocht.

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. Bij de kluisjes hangen posters met QR-codes waarmee je zelf je kluisje kan reserveren. Via de QR-code ontvang je uitleg hoe je dit doet.

Wil je zeker zijn van een kluisje? Reserveer deze dan online. Dat doe je via de QR code hieronder. Heb je een kluisje besteld? Dan ontvang je voor aanvang van het festival een mail met instructies.

De kluisjes hebben een afmeting van H22 x B25 x D50 centimeter.

Top