WINE & DINE

RESTAURANT FRED**

OVER RESTAURANT FRED**

Ontspannen, elegante gastronomie with a hint of blue en tot in de puntjes uitgewerkt, dat is Restaurant FRED. Met net zoveel oog voor ervaring en esthetiek als voor smaak creëert het team van Fred een totaalbeleving die je nog lang bij zal blijven.
Culinair genieten doe je bij Fred met al je zintuigen. En dat lukt eens zo goed als je je thuisvoelt. Daarom kun je als gast rekenen op een vlotte, attente service met een vleugje humor.

De kookstijl van chefkok Fred Mustert is gebaseerd op de klassieke Franse cuisine, maar hij geeft zijn eigen draai aan gerechten. Herkenbaarheid staat op één.


FAVORIETEN VAN TEAM CULINESSE

Wij laten ons graag verrassen door de creativiteit van chefkok Fred Mustert. De chefkok haalt de meeste voldoening uit het werken met schaal- en schelpdieren en alle primeurgroenten.

Daarbij laat Fred zich leiden door de seizoenen en daardoor de mooiste meest verse producten.


WIST JE DIT AL OVER CHEF FRED MUSTERT?

Chefkok Fred Mustert: ‘Ik ben in 1964 geboren in Gouda, woon in Oostvoorne, maar ben gek op Rotterdam. Als je de weg weet, is het een heel fijne plek. Een werkstad. No nonsense. Pas tijdens mijn opleiding leerde ik wat genieten is en ontdekte ik hoe graag ik in de keuken sta. Hoe heerlijk ik het vind om te experimenteren. Om nieuwe, spannende combinaties te ontdekken. Het meeste heb ik in de praktijk geleerd.’

RESTAURANT FRED** OP CULINESSE

Dit tweesterrenrestaurant, onder leiding van eigenaar en chefkok Fred Mustert, belooft een tongstrelende toevoeging te zijn aan de culinaire line-up van CuliNESSE 2023.

BEZOEK RESTAURANT FRED**

Restaurant FRED**
Boompjes 41
3011 XB Rotterdam
www.restaurantfred.nl