RESTAURANT HET SCHIELANDSHUIS

EEN HISTORISCH ICOON TUSSEN DE MODERNE HOOGBOUW


Dit historische icoon dat normaal gevestigd is in het bruisende hart van Rotterdam, zal zich voor het eerst vestigen op dit 3-dagen durende festival. Kom langs om de heerlijke gerechten van onze chefs te proeven, wij stellen je niet teleur!
Over ons
Het is het huis waar je je laat inspireren en informeren, waar je kan dineren of lunchen, of waar je komt om zaken te doen. Net als vroeger kun je weer in het Schielandshuis eten en kun je onthaasten in de secret garden. De stoere keuken van Rotterdam staat hier centraal: eerlijk, no-nonsense en met lokale producten. De bewoners van dit ‘Huis van de stad’ hebben allemaal een groot hart voor Rotterdam en van daaruit proberen zij met aanstekelijk enthousiasme de stad vooruit te helpen. Netwerken en het verbinden van mensen, initiatieven en handel zijn hierbij het uitganspunt.
Namens Hospitality Masters helpt het professionele team van Restaurant Het Schielandshuis je bij het organiseren van diners, vergaderingen, workshops, recepties, theatervoorstellingen, tv-opnames, lezingen, modeshows en bruiloften. Graag tot snel!


Bezoek dit restaurant
Coolsingel 114
3011 AG Rotterdam
Naar de website