VRIJDAG 25 AUGUSTUS 2023

SON MIEUX

20:45 - 21:45

De zevenkoppige band Son Mieux uit Nederland maakt de muziek die we in deze tijd nodig hebben: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke, jaren zeventig-achtige arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne producties.


Hun tweede album The Mustard Seed is eind 2021 uitgekomen en wordt lovend ontvangen. Het won een Edison voor Beste Album en heeft al meer dan 15 miljoen streams verzameld. Maar de grootste knal moest nog komen: ‘Multicolor’. Het wordt uitgebracht in april 2022 en is het grootste nummer voor de band tot nu toe. 12 miljoen streams, wekenlang nummer 1 radio-uitzending in Nederland, en omdat het het grootste nummer van het Nederlandse festivalseizoen is, laat het zien dat de ster van de band nog steeds alleen maar rijzende is.


Waar het zevental echt uitblinkt, is op het podium. Met energieke, goed verzorgde shows waar de emoties hoog oplopen en dansen centraal staat. Met hun eerste Europese headlinetour en festivaltour door heel Europa, is de band klaar om hun muziek naar het buitenland te brengen.


Wij zijn blij dat de band CuliNESSE niet overslaat in hun drukke programma. Ga uit je dak tijdens de spetterende show van Son Mieux op vrijdag!

SON MIEUX

MULTICOLOR


Kom jij ook naar CuliNESSE 2023?

Gezellig dat je erbij bent!