WINE & DINE

STER GASTROBAR EN RESTAURANT

OVER STER GASTROBAR & RESTAURANT

Een vlotte en stoere beleving van culinaire werelden. De STER-signature die begon als een tag op de muren is nu veranderd naar de heerlijkste gerechten met de signature van Terry Priem. Gevestigd in Rotterdam Kralingen.


FAVORIETEN VAN BEZOEKERS

Samen met zijn souschef Nino Koster kookt Terry een BIB Gourmand a la carte met keuze uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten. Of kies voor een chefsmenu van 3 tot 7 gangen. Dit alles met heerlijke bijpassende wijnen. Naast een uitgebreid diner kun je ook gezellig een borrel komen drinken op het terras met een luxe bittergarnituur. Voor elke bezoeker is er dus wat wils en zijn er veel verschillende favorieten!


WIST JE DIT AL OVER STER GASTROBAR & RESTAURANT

Waarom de naam STER? Terry Priem: Als tiener was mijn bijnaam STER en spoot ik mijn tag op diverse muren. Ook betekent de naam van mijn dochter Nova ‘nieuwe ster’ en mijn vrouw heet Esther dus het is ook een soort samenvoeging van Es & Ter. Het is ook een hele leuke bijkomstigheid dat het wapen van Kralingen een ster is.’

STER GASTROBAR & RESTAURANT OP CULINESSE

Verwacht informeel eten op hoog niveau in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Een vlotte en stoere beleving van culinaire werelden tijdens CuliNESSE 2023!

BEZOEK STER GASTROBAR & RESTAURANT

STER Gastrobar en Restaurant
Jericholaan 82B
3061 HH Rotterdam
www.gastrobarster.nl