EEN MOOIE SAMENWERKING

STICHTING DADA


Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.
Sinds de start van CuliNESSE slaat het festival de handen ineen met deze prachtige stichting. Elk jaar kunnen gasten van het festival consumptiemunten doneren aan de stichting, die CuliNESSE vervolgens omzet in daadwerkelijk geld. Vanaf 2019 is er zelfs een DaDa podium. Dit nieuwe podium, op het strand, zal mooie namen als Davina Michelle en MAAN een plek bieden.
Zorg voor een goede Kinderzorg in heel Nederland.Inmiddels is Stichting DaDa een gerenommeerde stichting met veel prachtige projecten op hun naam. Toen zij ruim 15 jaar geleden begonnen met Stichting DaDa hadden zij niet kunnen vermoeden dat het zo ‘uit de hand’ zou lopen. De lijst van de projecten die zij inmiddels hebben kunnen realiseren is aanzienlijk.
En zij gaan door. Regelmatig benadert USP Marketing namens Stichting DaDa de zorginstellingen in Nederland met het verzoek om toch vooral projecten in te blijven dienen bij Stichting DaDa. Sleutelwoorden voor deze projecten zijn: kindvriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie.
Stichting DaDa blijft keihard werken aan die ene droom:
Zorg voor een goede Kinderzorg in heel Nederland.