EEN MOOIE SAMENWERKING

STICHTING JARIGE JOB


Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.
IEDER KIND VERDIENT EEN VERJAARDAGStichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!
Dit jaar werkt CuliNESSE samen met stichting Jarige Job. Op de donderdag geven wij dit goede doel meer zichtbaarheid, en zamelen we natuurlijk zoveel mogelijk geld in voor de Stichting Jarige Job, en daarmee de kinderen in Nederland. Je kunt je consumptiemunten op donderdag doneren aan Stichting Jarige Job. CuliNESSE zet deze munten om in daadwerkelijk geld. Ook een groot deel van de opbrengst van het VIP Paviljoen op donderdag gaat naar dit mooie doel.