WINE & DINE

STORM BEACHBAR & BISTRO

OVER STORM BEACHBAR & BISTRO

Welkom bij Storm Beachbar & Bistro, direct gelegen aan de Zevenhuizerplas. Een betoverende plek waar gezelligheid, passie voor watersport en onbegrensde mogelijkheden samenkomen. Vanuit de droom die begon in 2016, is Storm uitgegroeid tot een begrip in de regio, waar ze de magie en liefde voor deze unieke locatie graag met hun gasten delen.

Van een gezellige lunch, borrel of diner, tot grootse feesten: de sfeervolle binnenruimte en het royale terras bieden de perfecte setting voor iedere gelegenheid. Laat u betoveren door de warme sfeer en geniet van een onvergetelijke ervaring bij ons aan het water!


FAVORIETEN VAN GASTEN

Team Storm: "Een constante factor onder onze gasten is de veelzijdigheid van ons menu, dat smaken en gerechten biedt voor elke gelegenheid." Maar wat je bezoek écht onvergetelijk maakt, is natuurlijk het adembenemende uitzicht over het water.

Op zomerse dagen, terwijl de zon langzaam ondergaat en de lucht zich vult met prachtige gouden tinten, is er geen mooiere plek om te genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk diner dan bij Storm! Dit prachtige panorama, gecombineerd met onze culinaire mogelijkheden, maakt Storm tot een must-visit bestemming voor liefhebbers van het goede leven!


WIST JE DIT AL OVER STORM BEACHBAR & BISTRO?

Een leuk feitje over Storm Beachbar & Bistro is dat het niet alleen de naam draagt van een krachtig natuurverschijnsel, maar juist ook symbolisch staat voor de energie en passie die ons hele team in de zaak stopt.

De naam 'Storm' is gekozen om de krachtige, dynamische en levendige sfeer van de plek te weerspiegelen, en diezelfde energie vindt u terug in elk gerecht en elke glimlach die u ontvangt!

MENU OP CULINESSE

Kipsaté
Broodje pulled pork
Truffelrisotto
Broodjes om te dippen
Hoorntje gevuld met Hollandse garnalencoctail en citroen

BEZOEK STORM BEACHBAR & BISTRO

Storm Beachbar & Bistro
Kosboulevard 35
3059 XZ Rotterdam
www.storm-nesselande.nl