NEGEN JAAR CULINESSE

EEN BLIK TERUG IN DE TIJD. GENIET MEE!


Op 27, 28 en 29 augustus hadden we met elkaar op het strand aan de Zevenhuizerplas gestaan. We hadden geproost op de tiende editie van CuliNESSE en genoten van de muzikale trip-down-memory-lane. Voor deze jubileumeditie waren er veel oude bekenden geprogrammeerd. Uit de line-up van elk jaar CuliNESSE (2010 t/m 2019) was er een artiest geboekt voor de zomer van 2020.
Omdat we deze reis door de CuliNESSE geschiedenis niet live kunnen maken met elkaar, is CuliNESSE de archieven in gedoken. We hebben een selectie van de leukste, mooiste, opmerkelijkste of gewoon beste optredens gemaakt en deze gebundeld tot een video met de highlights van de afgelopen negen jaar.
Nodig je vrienden en familie (digitaal) uit, trek een flesje wijn of een biertje open en gooi deze aftermovie aan. Zo haal je het CuliNESSE gevoel toch een beetje in huis!
Word jij nou heel blij van deze video? Het is mogelijk om een donatie te doen. Zo draag je bij aan alles en iedereen die heeft meegewerkt aan CuliNESSE en het ontwikkelen van deze beelden. Namens het hele team: bedankt!

NEGEN JAAR CULINESSE
BEKIJK DE VIDEO


DRAAG CULINESSE EEN WARM HART TOE

ALLE BEETJES HELPEN!


AFTERMOVIE 2019
BEKIJK DE VIDEO


AFTERMOVIE 2018
BEKIJK DE VIDEO


AFTERMOVIE 2017
BEKIJK DE VIDEO


AFTERMOVIE 2016
BEKIJK DE VIDEO