VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022

THE KIK


19:15 - 20:15 UUR

The Kik bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes.
De band maakte tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick).
Muzikale duidendpotenDaarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!). In 2019 verkocht de band onder meer De Nieuwe Luxor, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick.
The Kik toerde de afgelopen jaren langs clubs en festivals in Nederland en deed onder meer Lowlands en Parkpop en aan en ging zij tweemaal op tournee naar Spanje. Bescheiden radio succes had de band met een single van hun eerste album, Simone en met Chef’s Special hertaling Schuilen bij Jou. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.
The Kik heeft al twee keer eerder op CuliNESSE opgetreden, in 2014 en 2015. Op vrijdag 26 augustus zullen zij voor de derde aanwezig zijn.

THE KIK
SIMONE


THE KIK
WANT ER IS NIEMAND


Kom jij ook naar CuliNESSE 2022?


Gezellig dat je erbij bent!