ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2023

TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE

14:45 - 15:45

Tim Akkerman is een Nederlandse muzikant die al 20 jaar in het vak zit. Sinds 2014 tourt hij samen met zijn band The Ivy League door verschillende landen. Verwacht een frisse soft rock sound!


Een van de hoogtepunten van de rockmuzikant is zijn doorbraak in het buitenland. Zo is Tim begin dit jaar naar Nashville afgereisd om nieuwe muziek te schrijven en liedjes op te nemen. Is hij inmiddels bekend onder groot publiek in België en geeft hij deze zomer shows op Ibiza en in Zweden.


Dit jaar is een bijzondere samenwerking ontstaan tussen Tim en zijn gitarist/producer Evert Zeevalkink onder de naam ‘Everything We’re Not & Tim Akkerman. Hier is het prachtige nummer ‘Now I Know’ uit voortgekomen. Ook kun je de muzikant kennen van de hit ‘The Road’. Luister ook zeker zijn nieuwste single ‘Now I Know’ en Tims. EP van de Beste Zangers


Het is niet voor niets dat de band een grote en betrokken fanbase heeft. Muziekliefhebbers op zoek naar kwaliteit moeten zaterdag 26 augustus zeker op CuliNESSE zijn!

TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE

SILVER LININGS


Kom jij ook naar CuliNESSE 2023?

Gezellig dat je erbij bent!