HAAL EEN FESTIVAL-VOORPROEFJE IN HUIS!


#TOCHNOGCULINESSE


Om het oorspronkelijke weekend van CuliNESSE toch een smaakvolle wending te geven, zijn we aan de slag gegaan met een lekker en leuk alternatief. Want een zomer zonder CuliNESSE is geen zomer wat ons betreft.
Met de CuliNESSE-Box haal jij een vleugje CuliNESSE in huis! Met deze boxen kun je samen met je familie, vrienden, buren of kennissen – uiteraard op gepaste afstand – het glas heffen op een mooie zomer. Zoals we normaal gesproken op het strand aan de Zevenhuizerplas hadden gedaan met z’n allen.
Als kers op de taart zal er tijdens dit weekend een compilatie van oud-optredens gepubliceerd worden. Bestel een box, verzamel je vaste CuliNESSE-club, geniet met elkaar van een heerlijk glas wijn, een lekkere borrel of een bijzonder diner, terwijl je nostalgisch beeldmateriaal van de afgelopen negen jaar CuliNESSE kunt bekijken.

Op deze manier hopen we CuliNESSE toch een beetje bij jullie (thuis) te brengen deze zomer! En zien we elkaar hopelijk terug op 26, 27 en 28 augustus 2021.

Kies jouw box!


Kies een van de drie boxen en maak van het laatste weekend van de zomervakantie een (huis)feestje. Met de boxen kun je een lekkere borrel verzorgen, aangevuld met allerlei CuliNESSE-leuks. Met de Diner-Box kun je zelfs uit eten in eigen huis. Bekijk de inhoud per box hieronder.
Daarnaast zijn er twee kookworkshops voor 4 personen te winnen. Heb jij de gouden envelop in je box? Dan ben je een Lucky Winner!
PRAKTISCHE INFORMATIE INFORMATIE OVER LEVEREN VOORWAARDEN
Heb je nog andere vragen?
Neem contact op met info@culinesse.nl o.v.v. CuliNESSE Box
TICKETSHOP