MAAK KENNIS MET CULINESSE

BEKIJK DE SFEERIMPRESSIES VAN DE AFGELOPEN JAREN


CuliNESSE is een culinair muziekfestival wat jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam-Nesselande. Dit evenement, wat elk jaar voor en door de regio tot stand komt, had haar eerste editie in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch evenement in regio Rotterdam.
Artiesten als BLØF, Golden Earring, Nick & Simon, Kensington, Guus Meeuwis, Nielson, K's Choice, Racoon, Alain Clark, DI-RECT, MAAN, Glennis Grace, Milow, Van Dik Hout, Wulf, Miss Montreal, Candy Dulfer, The Kik, Waylon en Jan Smit hebben de afgelopen jaren op het podium gestaan. Inmiddels is er een tweede podium: Het DaDa podium. En kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer in de CuliNESSE Sunset Kroeg, waar het elk jaar weer een feestje is.
De culinaire deelnemers, gerenommeerde restaurants uit de regio, leggen alle bezoekers in de watten met hun bijzondere kookkunsten. Verwacht bijzondere en heerlijke gerechten, vers uit de keuken. Waar veel foodfestivals werken met foodtrucks of reizende foodconcepten, wil CuliNESSE juist de verbinding zoeken met lokale ondernemers die - na het festival - ook nog een keer te bezoeken zijn in hun daadwerkelijke restaurant.
Gedurende drie dagen heeft CuliNESSE een muzikale en culturele programmering. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je genieten van de beste artiesten, verdeeld over drie podia.

CULINESSE BESTAAT 10 JAAR


Tijdens de editie van 2020 zou CuliNESSE haar tienjarig bestaan vieren. Een prachtige mijlpaal in de geschiedenis van het festival. Vanwege de coronapandemie kon het jubileum in dat jaar niet doorgaan en is het verplaatst naar 2021. Om het jubileum te vieren wordt elke festivaldag afgesloten met een nieuwe artiest: een headliner die nog nooit eerder op het festival heeft gespeeld. Daarnaast zal de muzikale programmering worden aangevuld met oude bekenden. We maken tijdens deze jubileumeditie een trip down memory lane.
In de afgelopen tien jaar is CuliNESSE uitgegroeid tot een professioneel en prominent festival in regio Rotterdam. Dit was niet mogelijk geweest zonder de trouwe bezoekers, die elk jaar weer uitkijken naar het laatste weekend van de zomervakantie. Regen, wind, een tropische hittegolf, onweer: we hebben ze allemaal gezamenlijk doorstaan. Stichting CuliNESSE bedankt alle geweldige Culi-bezoekers voor hun vertrouwen en steun! Op naar een prachtige editie in 2021!

AFTERMOVIE 2019
BEKIJK DE VIDEO


AFTERMOVIE 2018
BEKIJK DE VIDEO


AFTERMOVIE 2017
BEKIJK DE VIDEO


AFTERMOVIE 2016
BEKIJK DE VIDEO


TICKETSHOP