ZOET & KOFFIE

ZJEE CAFÉ

OVER ZJEE CAFÉ

De missie van Zjée is voor de koffieboeren een eerlijke prijs en een transparante productie-industrie. Dit doen ze door o.a. door het serveren van volledig traceerbare en wekelijks gebrande specialty coffee bonen. Oftewel rechtstreekse lijnen met de producers (koffieboeren) zo kan je met kleinschalige producties hogere kwaliteit leveren.

Goede kwaliteit en eerlijke koffie is de norm bij Zjee Café. Eigenaresse Dongge Veenstra: ‘Waar wij sterk in zijn op events is jou voorzien van de complete beleving, een fijne sfeer en impact met onze enthousiaste barista's en onze eye catchers de piaggio's.’


FAVORIETEN VAN BEZOEKERS

Meest bestelde dranken: Lungo en Cappuccino Wil je afkoelen? Tja net als binnen het team zijn er 2 favorieten. Ben jij team Luc (ijskoffie caramel) of team Dongge (ijskoffie hazelnoot)?


WIST JE DIT AL OVER ZJEE CAFÉ?

De onderneming ziet het als hun taak om de dagelijkse routine 'koffie-en theedrinken' zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld geen plastic/papieren wegwerpbekers maar 100% biologisch afbreekbare koffiebekers.

ZJEE CAFÉ OP CULINESSE

Verwacht Lokale producten, gezelligheid en een hart voor duurzaamheid van de barista’s. Een bewust kopje koffie om de wereld een stukje beter te maken.

BEZOEK ZJEE CAFÉ

Zjee Café
Christa Ehrlichhof 113
3059 VJ Rotterdam
www.zjeecafe.nl